Over mij

Ik ben Annemarie van Luttikhuizen. Oprichter en eigenaar van En Profiel.  Ik ben een gepassioneerd mensenmens met zeer ruime ervaring in de analyse en de herkenning van talenten en de concrete toepassing daarvan binnen organisaties. Ik werk vanuit een scherpe analyse en een even sterk gevoel voor mensen en wat hen ten diepste bezielt. Het is die koppeling tussen hoofd en hart en de heldere taal waarmee ik de brug tussen beide ‘werelden’ weet te slaan, waarvoor ik veelvuldig word gevraagd door mijn klanten. Mijn opdrachtgevers zijn zowel organisaties en teams als mensen met een individueel ontwikkelvraagstuk. Na het verschijnen van mijn eerste boek, Ontketen jezelf, in 2018 ging er een hele nieuwe wereld voor me open en ontdekte ik een nog diepere laag van persoonlijke ontwikkeling; groei op identiteitsniveau. Ik volgde de opleiding Secure Base coachen aan de School voor Transitie en leerde mensen begeleiden op dit diepere niveau. Sinds 2022 heb ik deze kennis toegevoegd aan mijn begeleiding en dat zorgt voor nog meer betekenis in mijn werk en een nog betere balans tussen ‘caring‘ en veiligheid bieden en ‘daring‘ om mensen uit te dagen te leren, te groeien en nieuwsgierig te zijn.

Mijn belangrijkste waarden: bezieling, deskundigheid, humor, helderheid en betrokkenheid.