Talentscan

Wat is dit?

De talentscan is een kernachtig en krachtig instrument. Deze scan maakt in één oogopslag helder waar jij jouw aandacht het beste op kan richten in je werk en in je leven. Ook wordt op basis van deze analyse duidelijk in welke omgeving jij tot bloei komt.

De talentscan bestaat uit drie losse pers­oonlijk­heidstesten die je waar en wanneer het jou uitkomt online kunt invullen. Daarna nemen we de resultaten in een persoonlijk inspiratiegesprek uitgebreid met elkaar door.

Wat meet deze scan?

De talentscan geeft allereerst een objectief en helder inzicht in jouw belangrijkste psychologische behoeften. Deze behoeften zijn voor elk mens uniek en ze vormen belangrijke richtingaanwijzers in je leven. Psychologische behoeften vertellen je wat je gelukkig maakt, waar je energie van gaat stromen en waar je werkelijk inspiratie van krijgt.

Ik sta samen met jou stil bij de activiteiten die passen bij jouw aard en aanleg. Als je eenmaal weet hoe dit werkt, krijg je toegang tot een onuitputtelijke energie­bron en ga je zien hoe je het beste met deze energie kan omgaan.

Daarnaast kom je met de talentscan meer te weten over de omgeving waarin jij als persoon én professional het beste tot je recht komt.

De talentscan geeft je tot slot heldere inzichten en richtingen voor concrete vervolgstappen. En kan, vooral door de verbanden die we samen leggen, je blikveld zo verruimen dat je opeens kansen ziet die je eerder nog niet zag.

Wat bied ik je aan?

Voor wie is de talentscan bedoeld?