Begeleiding

De analyse van talenten en waarden vormt een belangrijk aspect van mijn dienstverlening. Deze analyse heb ik sinds 2006 voor honderden mensen uitgevoerd, ik ben er zeer bedreven in en ik houd van de scherpte, de dynamiek en de inzichten die een talentscan mensen brengt.

Vaak merk ik dat met zo’n analyse een wereld voor mensen open gaat, maar dat er toch ook nog behoefte is aan verdere begeleiding. Eigenlijk is het een beginpunt van een reis naar je zelf. Want als je weet wat je talenten zijn, hoe ga je die dan effectief in de wereld zetten?

Transitie traject

Wat is dat?

Dit traject kan volgen op de Talentscan of je kunt het ook los doen, dus zonder de analyse van je natuurlijke talenten.

In een traject van vier sessies begeleid ik je bij je reis naar je eigen essentie. De Transitiecirkel vormt de leidraad:

De Transitiecirkel is afkomstig uit de hechtingstheorie. Hoe we in ons leven gehecht zijn aan secure bases is bepalend voor de manier waarop we leren en groeien en hoe we in ons leven omgaan met uitdagingen en tegenslagen. Een secure base is caring en daring. Een secure base kan een persoon zijn, of een plaats, doel of object dat ons een gevoel van bescherming, veiligheid en zorg verschaft. Het biedt een bron van inspiratie en energie voor ui het aangaan van nieuwe uitdagingen. In het Transitietraject maken we een reis langs jouw levenslijn en fungeer ik als begeleider als secure base om nieuwe ervaringen op te doen en betekenis te geven aan oude ervaringen met als doel dat je je veilig(er) voelt in jezelf zodat je meer en meer je natuurlijke talenten in de wereld kunt gaan zetten en je roeping kunt gaan leven.